Zorgverzekering 2021!

Hoe ben jij verzekerd voor SPORTfysiotherapie?

Voor 31 december is het mogelijk je polis aan te passen of om te switchen van zorgverzekeraar. De concurrentie onder de zorgverzekeraars is hevig en de polissen worden steeds duurder. En de dekking? Die zien we helaas verder teruglopen.

De huidige ontwikkelingen en bezuinigingen in de gezondheidszorg gaan helaas vaak ten koste van de persoonlijke benadering en de kwaliteit van zorg. Zorgverzekeraars willen alles beheersen en bieden zorgverleners contracten aan die weinig ruimte geven voor eigen invulling. Een positieve ontwikkeling is dat kritische, innovatieve praktijken/ zorgverleners hun eigen weg bewandelen en de cliënt de kwaliteit en aandacht geven waar ze recht op hebben.

Bij het SMI krijg je de aandacht waar je om vraagt, het resultaat dat je hoopt en zelfs een nieuwe benadering die je nog niet kent. De keuze om te werken zonder contract met de zorgverzekeraar, geeft ons veel ruimte en mogelijkheden om te kunnen voldoen aan je wensen.

Niet gecontracteerde zorg wordt helemaal of voor een groot deel vergoed door de zorgverzekeraar. Wil je weten hoe het bij jou geregeld is, check: ‘vergoedingen niet gecontracteerde zorg’. Kijk ook eens bij je huidige of nieuwe verzekeraar naar de mogelijkheden voor een restitutiepolis, deze geeft je de mogelijkheid om ZELF te kiezen waar je behandeld wilt worden, met (bijna) volledige dekking!

Ook in 2021 staan we voor je klaar met hoogwaardige, kwalitatieve zorg om al je sportieve doelen te verwezenlijken. Tip: check de zorgverzekering van ONVZ, OHRA, DSW, Stad Holland en PNO.