Maatregelen en restricties Coronavirus!

Beste cliënten, beste sporters,

Het corona-virus heeft ons allemaal in z’n greep. Graag delen we met jullie belangrijke informatie en adviezen vanuit het RIVM en hoe wij hier binnen het Sport Medisch Instituut mee om gaan.

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus willen we jullie vragen bij (lichte) griepverschijnselen, verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts (38 graden of hoger) niet naar de praktijk te komen, maar telefonisch contact met ons op te nemen.
Aangezien het risico van verspreiding bij persoonlijke, individuele beroepen met fysiek contact, groter is vragen wij eenieder deze maatregelen te respecteren en hiernaar te handelen. Gelukkig zien wij doorgaans een gezonde, vitale groep mensen waardoor wij vooralsnog niet genoodzaakt zijn de deuren te sluiten.

In onze algemene voorwaarden staat beschreven dat afmeldingen die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd in rekening worden gebracht. Uiteraard kunnen klachten vlak voor het consult, of in de nacht ontstaan waardoor dit niet mogelijk is. Gezien de restricties en de aangescherpte maatregelen zullen wij hier de komende periode soepel mee omgaan.

Wij hopen dat iedereen zijn verantwoordelijk neemt en de gezondheid van ons als professional en dat van onze cliënten niet in gevaar brengt.

Hartelijk dank en blijf gezond!