Update Coronavirus: sluiting SMI tot zeker 6 april

Beste cliƫnten, beste sporters,

Het zal niemand ontgaan zijn dat de regering de maatregelen verder heeft aangescherpt. Het gevolg is dat ook wij, als paramedici, de deuren van het Sport Medisch Instituut moeten sluiten voor alle face-to-face behandelingen.

Alle afspraken tot 6 april komen hiermee te vervallen.
De ontwikkelingen omtrent het Coronavirus zijn lastig te voorspellen dus het is nog maar de vraag of we vanaf 6 april weer aan het werk mogen. Derhalve zullen wij in de hele maand april de nodige maatregelen treffen.

Graag jullie aandacht voor het volgende:
  • In de week van 6 tot 12 april, werken we, als de maatregelen van de regering het toelaten, op de volgende dagen; Ralf op maandag en woensdag en Richard op dinsdag en donderdag. Dit zorgt ervoor dat slechts 1 behandelaar werkzaam is en dat jullie alleen in de wachtkamer zitten en geen andere cliĆ«nten treffen. Afhankelijk van de ontwikkelingen bestaat de kans dat dit ook in de week van 13 tot 19 april gaat gebeuren.
  • Zo lang als nodig worden alle afspraken gepland op het hele uur zodat we na elke behandeling van 45 minuten de tijd hebben om de hoognodige materialen te desinfecteren.
  • Wij verzoeken je dringend om ook bij LICHTE/ MILDE klachten zoals griepverschijnselen, verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts (38 graden of hoger) NIET naar de praktijk te komen. Dus ook niet bij een klein hoestje of kuchje.
  • Het is toegestaan door de zorgverzekeraar om telefonisch of via Skype o.i.d. consulten/ evaluaties te verzorgen. Deze optie behoort tot de mogelijkheden indien je niet in staat bent om te komen. Indien gewenst bespreken we dit bij ons telefonisch contact.
  • Zoals eerder bericht zullen wij soepel omgaan bij een (te) late afmelding (binnen 24 uur).
Wij zullen komende week met iedereen die een afspraak heeft staan voor 12 april contact opnemen om te overleggen, de afspraak te plannen, al dan niet te verplaatsen naar een nieuwe datum. Voor overige vragen zijn we ook telefonisch of per mail bereikbaar.
Helaas hebben wij geen andere keuze. Wij hopen op jullie begrip en wij hopen jullie op korte termijn, in een gezonde staat, weer te mogen verwelkomen.

Blijf gezond, blijf in beweging en zorg goed voor elkaar!

Sportieve groet,
Ralf en Richard