Update Coronavirus: SMI gesloten t/m 28 april

Gisteren (dinsdag 31 maart) heeft de regering besloten dat alle ‘contactberoepen’, waar wij onder vallen, dicht moeten blijven t/m 28 april (voor face-to-face behandelingen). Uiteraard betreuren wij dit ten zeerste maar wij respecteren en begrijpen deze maatregelen.

Dit betekent concreet dat alle afspraken die gepland staan t/m 28 april komen te vervallen. Alle afspraken die reeds gepland staan voor de maand mei blijven staan. De regering gaat alle maatregelen evalueren op 21 april en komen dan met, laten we hopen, aangepaste en mildere maatregelen voor na 28 april. Het heeft geen zin om nu iedereen te bellen voor een nieuwe afspraak na 28 april, aangezien niemand weet hoe de situatie zich hier in Nederland precies gaat ontwikkelen.

Zodra de regering zich op 21 april heeft uitgesproken zullen wij iedereen direct op de hoogte stellen met betrekking tot ons verdere beleid. Wij hopen dat we die week iedereen telefonisch kunnen benaderen met het goede nieuws dat we jullie weer van dienst kunnen en mogen zijn, al dan niet met bepaalde restricties.

Vanaf maandag 6 april zijn wij in de gelegenheid om intakes, evaluaties en adviezen telefonisch (met beeld) te plannen (ook bij acute klachten). Indien je hier interesse en behoefte aan hebt dan horen wij dit graag per mail of telefoon (voor bellen met beeld geldt dezelfde wijze van vergoeding, vanuit de zorgverzekeraar, als normaal).

Voor nu gaan wij ons richten op de toekomst zodat wij optimaal zijn voorbereid als wij iedereen weer mogen verwelkomen.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!