Update Coronavirus: SMI gesloten t/m 20 mei

Helaas was de persconferentie en het nieuws, van dinsdag 21 april, niet geheel waar wij op hoopten. Tot en met 20 mei mogen wij geen face-to-face behandelingen uitvoeren. Alle afspraken tot die tijd komen te vervallen. Zeer spijtig aangezien wij graag weer aan de slag gaan om jullie klachten te verhelpen. Wij respecteren en begrijpen de maatregelen.
Op 13 mei wordt de komende periode geanalyseerd en dan hopen wij, na 20 mei, toch echt weer te mogen starten. Helaas rest ons niks anders dan afwachten en hopen dat de Covid 19 cijfers zich positief blijven ontwikkelen.

Uiteraard zijn en blijven wij bereikbaar voor vragen. Zowel telefonisch als ook per mail. Bij toenemende klachten of andere zaken is ook een consult mogelijk via beeldbellen (Skype/ FaceTime). Op deze wijze kunnen we je op afstand van de nodige tips en adviezen voorzien.

Zodra wij groen licht van de regering krijgen zijn wij optimaal voorbereid en zijn in de praktijk de nodige maatregelen getroffen. Bij goed nieuws nemen wij in de week van 13 mei contact op om een afspraak in te plannen. Indien de regering de touwtjes eerder laat vieren dan nemen wij uiteraard eerder contact op.

Wij hopen dat het goed met jullie gaat en hopen jullie spoedig weer te zien!

Hartelijk dank voor jullie begrip en blijf gezond!